Aquesta és una carta oberta directa al teu petit cor friki. Primer de tot us volem felicitar pel vostre/nostre dia, perquè nosaltres també som frikis!!! Bàsicament volem escriure’t per explicar-te que a El Ingenio t’hi sentiràs com a casa. Us hem de confessar que tal i com deia en Sisa: “Casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú”, i que tenim moltes ganes de conèixer-te. Des dels més geganters amb els seus cabeçuts, miniatures en goma als més col·leccionistes, els de Disney, els de la joguina de llauna, als de les bromes pesades. Us volem conèixer a tots!!!

– “Passi, passi que veurà el piset!” A casa nostra hi trobareu un món d’il·lusió, màgia, circ, imaginació, joguines per grans i petits, màscares de tot tipus. També tenim aneguets de diferents tamanys, jocs de fusta, jocs de taula, titelles, peluixos. “Què més, què més?” Globus aerostàtics de decoració, miralls per veure qui és el més bonic de la casa, disfresses, capes de diables. En definitiva regals originals per a tothom!

I com ens podem conèixer? Tenim 3 opcions! La millor manera, la més bonica, la més especial és que ens passeu a fer una visiteta a la nostra botiga del Carrer Rauric, 6 del Barri Gòtic de Barcelona. Ens agrada el tracte directe, el tu a tu, que ens expliqueu coses, que ens doneu el crit i que la fem petar mirant-nos als ulls. Per aquells que esteu més lluny tenim les xarxes socials, on podem tenir una relació més fluïda. Us podem explicar stories, podem penjar posts, explicar-vos les novetats. I per últim tenim la pàgina web!

I què podem dir de la pàgina web? Que poc a poc la anirem omplint d’il·lusió, de regals, d’idees. Que podeu comprar a la nostra botiga online amb targeta, amb Paypal. Que podeu conèixer la nostra història, que podeu veure el nostre bloc. Mireu si en tenim d’opcions de conèixer-nos i d’estar a prop.

 

Quan i on ens veiem?

De friki a friki de tot cor.

www.elingeniobarcelona.com