El Ingenio, la festa continua

Benvolguts i benvolgudes:

 

Ens fa una il·lusió especial anunciar-vos que tornem, que no marxem, que no ens fan fora del barri. Que El Ingenio ha tornat per quedar-se!!!

 

 El Ingenio, una botiga amb més de 180 anys d’història a la ciutat de Barcelona reviu, i ho fa amb una força gegantina. Ens és tant difícil explicar-ho en paraules que hem decidit fer una festa de inauguració perquè ho vegeu amb els vostres propis ulls i ho visqueu en primera persona, per tal que ho expliqueu i ho divulgueu a tothom qui coneixeu. El dissabte dia 9 de febrer inaugurem El Ingenio amb una gran festa i molt xerinola pels carrers del barri Gòtic, el barri que va veure néixer aquest temple de la imatgeria i festa popular.

 

L’acte començarà davant del Teatre del Liceu a les 17:30 amb una cercavila a càrrec de KAMERINO DE L’ENGINY, una associació cultural creada per divulgar, conservar i restaurar el fons museístic d’El Ingenio. L’activitat està programada dins dels actes de les festes de Santa Eulàlia, amb la col·laboració de Comediants.

 

S’iniciarà amb una gran cercavila teatral de màscares, cabeçuts, gegants i elements festius vinculats a la trajectòria artística de l’establiment del darrer segle XX, amb el desig de compartir-ho amb el poble de forma lliure i espontània celebrant la benvinguda reobertura d’El Ingenio a la ciutat. 

 

Què més us podem explicar? Que El Ingenio ha canviat però manté l’essència de sempre: cabeçuts, gegants, bromes, màgia, joguines, il·lusió, somnis, infantesa, imaginació, fantasia. Els canvis? Una entrada a la botiga més àmplia per invitar-vos a entrar, una il·luminació i decoració renovades i moltes ganes de reobrir el taller per mostrar la cuina dels somnis. Una nova pàgina web i presència a les xarxes socials. El Ingenio, allà on han nascut tants i tants gegants i cabeçuts de Catalunya i arreu. Allà on un món d’imaginació i fantasia no tenen aturador. Allà on us rebrem amb els braços ben oberts. I és que fer els somnis realitat costa, i molt.  Ens ajudar a fer-los realitat?

 

Us hi esperem a tots i totes amb candeletes!!!