Diu la llegenda que cada any per Sant Jordi, apart de que “en un poble molt llunyà un drac malèfic va atemorir tot un reialme i que per fer-hi front…”, hem de regalar una rosa a les nostres enamorades i hem de rebre un llibre per part seva, per sort això ja ha canviat i les nostres dones ja reben un llibre i una rosa, menys mal! De totes maneres, tot i que ens agraden molt les tradicions, mai està de més renovar-nos, innovar, ser originals i tota la pesca

 

Aquest any què us semblaria apart de regalar un llibre i una rosa en senyal del nostre amor a la nostra gent, regalar un llibre en forma de capseta de música, per tal que els nostres cors no deixin de vibrar ni un instant a base de manovella i imaginació.

 

Des de El Ingenio us volem donar idees originals i diferents així que aquest any us proposem obsequiar quelcom més que un llibre i una rosa, aquest any regala al teu estimat/estimada, fill/filla el llibre capseta de…

 

Sou uns cinèfils empedreïts? Què tal la cançoneta d’Amelie? Us posa la melodia El Padrino? O sou més de Star Wars o Joc de Trons? Als vostres fills els encanten els contes i la cultura catalana? Què us sembla la melodia d’en Patufet? O la cançoneta d’en Joan petit com balla o la Lluna i la Pruna? O per exemple el clàssic Qualsevol nit pot sortir el Sol d’en Sisa? Si sou més de Beatles o John Lennon no patiu, us proposem el Yellow Submarine o l’Imagine.

 

Com podeu comprovar tenim música per a tots els gustos, grans i petits, romàntics o fantàstics. Tant sols heu de fer una ullada a la nostra pàgina web o venir en persona al carrer Rauric, 6 del Barri Gòtic, a tocar del Carrer Ferran. Perquè no es digui que sempre feu el mateix regal i que sou uns sonsos avorrits.

 

Ja heu triat la vostra musiqueta?